PC SOFT

FORUMS PROFESSIONNELS
WINDEVWEBDEV et WINDEV Mobile

Accueil → WEBDEV 27 → Email from web browser page
Email from web browser page
Débuté par Peter Kingsbury, 28 oct. 2007 13:27 - 1 réponse
Posté le 28 octobre 2007 - 13:27
Hi,
Ive built and deployed a web application on the WebDev test server application. It took me a while to set it up on our server but I got there in the end. Still one or two things to sort. My main problem is that I have built in some buttons with mailto: links in which i expected to open the default email application from the web. However, it appears to try but no email page appears. It works fine on the development machine on localhost but not once deployed. I suspect it's to do with web server settings. Does anybody have any ideas please.

Thanks in anticipation.
Peter Kingsbury
Posté le 21 novembre 2007 - 17:20
Peter,
Try sending a mail manually from the server where your site is.

"Peter Kingsbury" <peter@peterk.co.uk> escribió en el mensaje de noticias
news:47245d53$1@news.pcsoft.fr...




Hi,
Ive built and deployed a web application on the WebDev test server
application. It took me a while to set it up on our server but I got there
in the end. Still one or two things to sort. My main problem is that I
have built in some buttons with mailto: links in which i expected to open
the default email application from the web. However, it appears to try but
no email page appears. It works fine on the development machine on
localhost but not once deployed. I suspect it's to do with web server
settings. Does anybody have any ideas please.

Thanks in anticipation.
Peter Kingsbury